Resultats de la quarta jornada del Campionat d’Espanya de Tennis Aleví

El Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví que es disputa al CT Urgell ha centrat la seva activitat d’aquest dimecres exclusivament en la modalitat de dobles, en la que també hi ha hagut protagonisme per als representants del club amfitrió.

En l’apartat masculí, la parella formada per Gifré Calvet i Marc Canadell ha afrontat els setzens de final, gràcies a que el dimarts al vespre va superar la primera ronda en derrotar Elias Benhamu i Pablo Molina per 6-2 i 6-1. Avui, en canvi, no han pogut amb el duet format per Guillermo Ayuso i Izan Jiménez, que els han eliminat en batre’ls per 6-1 i 6-0.

Tampoc han pogut anar més enllà dels setzens de final la parella del Tennis Urgell al quadre femení, formada per Martina Garriga i Laura Capilla. En el seu cas, havien entrat directament als setzens, on s’han topat amb les segones favorites, Paula Cuevas i Fabiola Prause, que les han derrotat per 6-1 i 6-1. La competició de dobles té les finals programades per al dissabte a la tarda (18.00 hores).

Aquest dijous tornarà a un primer pla la competició individual, amb l’inici de la segona fase un cop acabada la primera fase sota el sistema Round Robin. En aquesta segona fase, els 16 campions de grup masculins i les 16 campiones femenines ja es creuaran sota el sistema d’eliminatòries. La jornada del dijous es destinarà als vuitens de final, mentre que divendres es jugaran els quarts de final i el dissabte les semifinals, per acabar amb les finals de diumenge, que s’han fixat a les 11.00 hores.

Podeu trobar més informació sobre el torneig a: https://www.rfet.es/es/campeonatos-espana-juveniles-individual.html

Altres novetats que et poden interessar