Fitness i activitats dirigides

Tipus d’activitats dirigides

Zumba gold

Està dirigit a la gent gran que vol començar a fer exercicis amb ritmes llatins bàsics i rutines adaptades a la seva condició física.

Zumba toning

És una activitats dirigida per aquell que vol perdre pes, cremar calories i tonificar musculatura. Per practicar-ho s’utilitzen petites manuelles.

Esquena en forma

¾ parts de la població han patit en algun moment dolors d’esquena intensos. Et volem ajudar a eliminar tensions mitjançant exercicis de tonificació, flexibilitat i automassatge dels músculs de l’esquena de forma global.

TRX

Has sentit parlar de “l’entrenament en suspensió”? El fet de fer exercici subjectat per un únic punt d’anclatge ens permet desenvolupar la força funcional, millorant la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat de la part central (CORE) del cos.

Combo-cardio

Al migdia t’hem preparat un còctel de treball cardiovascular per aquells que us agrada córrer però que voleu iniciar-vos i complementar el “running” amb la tècnica de cursa i exercicis de tonificació.

Step-dance

Si t’agrada l’aeròbic, t’apassionarà el fet de desenvolupar les coreografies pujant i baixant aquesta plataforma d’entre 10 i 20 centímetres d’alçada. Música, ball, coordinació, tonificació… i diversió garantida!

Pilates

La tècnica Pilates ofereix un mètode únic de control i condicionament corporal mitjançant els estiraments i la tonificació muscular alhora que millora la flexibilitat i l’equilibri. Concentració, control, centralització, precisió, fluïdesa i respiració constitueixen els principis fonamentals del mètode.

Power tono

Qui diu que aixecar pesos no pot ser una activitat grupal i divertida! Al ritme de la música treballarem tots els grups musculars emprant una barra amb discos variables per perseguir augmentar la força resistència, la definició i tonificació muscular i la reducció del greix corporal.

Ioga

El Ioga ens ensenya a generar equilibri i harmonia en tots els aspectes de la nostra vida. Realitzant exercicis suaus, respiracions, postures i relaxacions reforcem la nostra salut i vitalitat i adquirim una major consciència del nostre cos i de la nostra ment. La pràctica regular del Ioga ens ajudarà a alliberar-nos de les nostres tensions i a disminuir l’estrès.

Running & fit

Tenim ganes de sortir a córrer per la ciutat i sabem que és més motivant quan ho fem en grup. Una forma de completar les vostres rutines d’entrenament i desenvolupar exercicis de millora de tècnica i/o prevenció de lesions. El teu Club de Running dins del Club Tennis Urgell.

AB LAB-GAC

Programa de tonificació específica dels glutis, abdominals i cuixes amb música i material específic per incrementar el to muscular i la flexibilitat. Tasta el nostre particular “laboratori d’abdominals” per anar descobrint les múltiples formes de treballar-los.

Cycling

No deixis passar l’oportunitat de tastar aquesta divertida fórmula de consumir calories a sobre de la bicicleta. Pedala al ritme de la música amb les nostres BH adaptant la resistència al teu nivell de condició física… simulant curses, passejades o les millors etapes de les grans voltes!

Bosu

Aquesta semiesfera plena d’aire ens proporciona un escenari d’inestabilitat on desenvolupar l’equilibri, la coordinació i la potenciació de la musculatura interna per intentar estabilitzar-nos. Com que no treballem amb cap resistència externa, podem adaptar el seu ús a totes les edats i tots els públics.

Aeròbic salsa

Tenim ganes de ballar mentre millorem el nostre sistema cardiovascular… i si pot ser, aprenent diferents coreografies al ritme i amb els moviments de la Salsa, el Reggaetón, Cumbia o Samba. Diversió per qualsevol edat garantida!

Boot Camp

Pretenem que sigui un programa de condicionament físic general, en grup, on combinem exercicis de força amb materials o amb el propi cos, jocs, treball en parelles exercicis atlètics i estiraments. Fàcil de fer… però intens i divertit!

Stretching

La gravetat ens està comprimint des de que ens aixequem, així que ens hem decidit a proposar-te una activitat en la que ens centrem exclusivament en créixer, elongar-nos, estirar-nos… millorar la flexibilitat i de pas els nostres hàbits posturals.

Tonifica't

Perfecta per iniciar-te en el treball de condició física, passant per un escalfament coreografiat, un part central de tonificació amb manuelles i acabant amb un treball d’elasticitat i mobilitat articular.