MARIO JUSTRIBÓ I MARTINA GARRIGA OBREN AMB DERROTA EL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ

Els dos representants del club amfitrió en els quadres individuals tornaran a jugar aquest dilluns.

  • L’ex tennista Pepe Imaz, conegut per la seva col·laboració amb Djokovic, ha ofert una xarrada en el marc del torneig.

Les pistes del Club Tennis Urgell han viscut aquest diumenge la posada en marxa del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví amb una jornada en què els dos representants del club amfitrió que han entrat en joc, Mario Justribó i Martina Garriga, han perdut els seus respectius partits.

Així, Mario Justribó ha cedit per un doble 6-1 davant Fernando Molezuelas, mentre que Martina Garriga ha perdut contra Brianna Ioana Ciocan per 6-0 i 6-1. Els dos tennistes del CT Urgell tornaran a jugar aquest dilluns, atès que la primera fase del torneig es desenvolupa sota el sistema de joc Round Robin, el que significa que tots els participants disputen, com a mínim, tres partits.

Així, en cadascun dels quadres, els 64 participants s’han repartit en 16 grups de 4 tennistes cada un. El 16 campions/es de grup accediran a la segona fase, en la que ja es jugarà pel sistema d’eliminatòries des de vuitens fins a la final des del dijous 27 fins al diumenge 30. Els dobles començaran el dimarts a la tarda, i la jornada de dimecres es destinarà íntegrament als quadres de dobles, que disputaran les seves finals el dissabte a la tarda.

La representació del Tennis Urgell al torneig compta amb 5 participants: en nois, l’esmentat Mario Justribó, que fa només els individuals, i el dobles format per Gifré Calvet i Marc Canadell; i en noies, Martina Garriga, que fa els individuals i també els dobles formant parella amb Laura Capilla.

Xarrada de Pepe Imaz

D’altra banda cal destacar que, en el marc del Campionat d’Espanya Aleví, l’ex tennista i preparador Pepe Imaz ha ofert la xarrada ‘Creciendo como persona a través del tenis’, una conferència adreçada a tennistes, pares/mares i entrenadors/es durant la qual els facilita dades per gestionar millor les seves emocions i la pressió durant la competició. Imaz és especialment conegut per les seves col·laboracions amb Novak Djokovic i aplegat un auditori força nombrós.

Podeu trobar més informació sobre el torneig a: https://www.rfet.es/es/campeonatos-espana-juveniles-individual.html

Altres novetats que et poden interessar