INSCRIPCIONS OBERTES PÀDEL&CHILL OUT I TENNIS 2024

 La jornada, que ja ha obert inscripcions, oferirà una tarda de competició seguida d’un sopar i un fi de festa amb sortejos i música.

El Club Tennis Urgell ha organitzat, pel dissabte 6 de juliol, la diada Pàdel&Chill Out i Tennis, una jornada esportiva i lúdica que ja ha obert les inscripcions.

El programa de la jornada es posarà en marxa a partir de les 16.30 hores amb competicions de pàdel masculí, femení i mixt, i de tennis de dobles, que s’allargaran durant tot el vespre fins a les 22.00 hores. En acabar (22.30 h), se celebrarà un sopar que donarà pas al lliurament de premis i al sorteig de regals. Hi haurà un final de festa amb música i barra a la pèrgola de la piscina.

Les inscripcions s’han de formalitzar a la recepció del club o enviant un correu electrònic a l’adreça direccio@tennisurgell.com. El preu per a les persones sòcies és de 30€ i inclou la inscripció al torneig, el sopar i dos consumicions a pistes, mentre que per a les persones no sòcies el preu és de 35€. En cas de voler assistir només al sopar, el preu és de 20€. Hi haurà barra de begudes a pista.

 

Altres novetats que et poden interessar