Trobada ocupacional ALLEM, a l’Urgell

El Club Tennis Urgell va acollir la Trobada Ocupacional de la Federació ALLEM, una iniciativa organitzada per aquesta entitat i que, un cop més, va permetre als seus usuaris i usuàries gaudir de les instal·lacions del club.

Unes instal·lacions que, com ja és habitual, el CT Urgell posa a disposició d’aquesta i altres entitats dins la seva política de ser un club inclusiu i integrador de les persones amb capacitats diferents.

Així, els participants van poder gaudir d’una jornada de pàdel amb la presència d’una setantena de persones provinents de l’Associació L’Estel de Balaguer, la Fundació Privada Ilersis, Acudam i diferents serveis d’Aspros.

A més, es va comptar amb la col·laboració com a dinamitzadors de l’alumnat del Cicle de Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’INS Joan Oró, que va participar dinamitzant les diferents estacions d’habilitats plantejades i van fer d’àrbitres en els diferents partits. La Federació Catalana de Pàdel també va donar suport en l’esdeveniment facilitant material i premis per a tothom.

Altres novetats que et poden interessar