Totes les activitats del Dia del Soci i la Sòcia de l’Urgell 2023

EL DIA DEL SOCI I DE LA SÒCIA, EL DIUMENGE 15 D’OCTUBRE UN ALTRE COP AMB RECOLLIDA D’ALIMENTS SOLIDÀRIA

  • Inclourà activitats de tennis, pàdel, futbol sala, batxata, lliurament de reconeixements i de trofeus, un vermut musical i el dinar.

 

El diumenge 15 d’octubre, tota la família del Tennis Urgell té una cita amb el Dia del Soci i de la Sòcia, una jornada que ja és tota una tradició i que, un any més, tindrà caire solidari amb la recollida d’aliments.

Començant per aquest darrer punt, cal remarcar que, per participar en les diferents activitats programades, s’haurà de portar una bossa amb aliments no peribles que caldrà deixar a la recepció prèviament a l’activitat.

Pel que fa al programa, el Dia del Soci i de la Sòcia es posarà en marxa a les 9.30 hores amb activitats de tennis i pàdel. Al llarg del matí també hi haurà partits de futbol sala i una masterclass de batxata amb Sofia Salas, de l’escola de ball Factoria D, a la terrassa exterior del bar.

A partir de les 12.30 hores, tindrà lloc, també a la terrassa, l’acte institucional de la diada, que inclourà el lliurament de plaques als socis i sòcies de més de quaranta anys d’antiguitat i el lliurament de trofeus dels rànquings de tennis i pàdel.

En acabar, a la mateixa terrassa, es podrà gaudir d’un vermut popular amenitzat pe la música de Ramon Pelay, que donarà pas al dinar especial del Dia del Soci i de la Sòcia.

Entrant més en detall en les activitats de tennis, aquestes inclouran una activitat de cardiotennis i test de raquetes Head per a adults i grups de tecnificació, competició i joves de l’Escola, mentre que els alumnes de l’Escola Social (nascuts del 2009 al 2015) podran gaudir d’una trobada lúdico-competitiva amb obsequis i test de raquetes Head, i els nens i nenes de 4 a 7 anys podran participar en una activitat lúdica de tennis amb circuits i dianes.

Pel que fa al pàdel, es durà a terme un Rei de la Pista, amb tres nivells de joc, obsequis per als participants i test de pales Head. Hi haurà tres partits de 20 minuts (60 minuts de joc en total) i tres torns segons el nivell (9.30, 10.30 i 11.30 hores).

Altres novetats que et poden interessar