TONI ESCARDA-DARÍO RUIZ I JUDIT PLA-IRENE BASALO, FINALS DEL TORNEIG ALBERT COSTA

Toni Escarda-Darío Ruiz, en la categoria masculina, i Judit Pla-Irene Basalo, en la femenina, seran els protagonistes de les finals del XXII Trofeu Albert Costa-XXXIII Torneig de Setmana que es disputa el Tennis Urgell. Els duels que decidiran els títols es jugaran aquest dimarts a les 10.30 hores de manera simultània, com sempre amb entrada lliure i gratuïta, i amb la presència confirmada d’Albert Costa.

A la categoria masculina, Toni Escarda, tercer cap de sèrie, ha superat el número 2 del torneig, el madrileny Fernando Fontán, en batre’l per un contundent 6-1 i 6-1. Fontán, actual subcampió d’Espanya i membre de l’equip espanyol, no ha tingut opció davant un rival que s’ha mostrat molt sòlid en tot moment. A l’altra semifinal, l’andalús Darío Ruiz, quarta favorit, ha fet bons els pronòstics i ha superat Gonzalo Corrales, tot i que ha hagut de remuntar i recórrer al tercer set per imposar-se per 5-7, 6-1 i 7-5. Ruiz va ser quart-finalista al Campionat d’Espanya i és també membre de l’equip espanyol.

Pel que fa al quadre femení, la primera semifinal s’ha resolt anticipadament degut a la retirada per lesió de Natalia Heras, quinta favorita, davant Judit Pla, sisena cap de sèrie i que jugaran la final. Aquesta dominava per 2-0 al tercer set, després que al primer hagués estat per a Heras per 5-7 i el segon per a Pla per 7-6(5). A la segona semifinal, Irene Basalo ha complert com a número 1, tot i que ha hagut d’anar al límit davant una lluitadora Shiori García, quarta favorita, que l’ha obligat a anar al tercer set. El marcador final ha estat 4-6, 6-2 i 6-4 per a Basalo.

Podeu consultar els quadres complets del torneig a: https://portal.fctennis.cat/app/torneos/mensual/2802/.

Altres novetats que et poden interessar