Segona jornada del Tennis Europe 2023

BRUNO MELÉ NO POT SUPERAR LA PRÈVIA DEL CATALONIA OPEN-ARA LLEIDA, EN EL QUAL AQUEST DILLUNS ENTRARAN EN JOC 9 DELS 11 TENNISTES LLEIDATANS DELS QUADRES GRANS

La segona jornada de la prèvia del Catalonia Open-Ara Lleida que es disputa al Tennis Urgell ha viscut l’eliminació de l’únic lleidatà que estava en competició en aquesta fase, Bruno Melé, que ha perdut al segon partit del dia. Aquest dilluns es posaran en marxa els quadre grans, en els quals hi haurà 11 tennistes lleidatans, dels quals 9 ja debutaran.

Melé, jugador del CT Lleida, ha afrontat un doble compromís aquest diumenge. Al primer, ha superat al veneçolà Gilberto Bodu per 7-5 i 7-6 (9), però al segon no ha pogut amb l’espanyol Marc Sampol, que l’ha derrotat per 6-2 i 6-1, amb la qual cosa el lleidatà no ha pogut accedir al quadre gran.

Uns quadres grans que s’iniciaran aquest dilluns. En el cas de la categoria masculina, amb 7 jugadors lleidatans, dels quals en debutaran 5, atès que n’hi ha 2 que parteixen com a caps de sèrie i que estan classificats directament per a la segona ronda. Es tracta de Víctor Palomar, 9è favorit, i Adrià Franco (12è), tots dos del Tennis Lleida.

Els cinc tennistes que s’estrenaran avui seran un jugador del Natació Lleida, Daniel Fraile, que jugarà contra l’andorrà Guillem Davasse, i quatre representants del CT Lleida: Jordi González, que s’enfrontarà al romanès Matei Alexis Crisan; Lande Culleré, que tindrà com a rival l’alemany Nicolas Kuehn; i Nil Rubio i Álvaro García, que jugaran contra dos tennistes provinents de la prèvia. 

Pel que fa al quadre gran femení, comptarà amb quatre jugadores lleidatanes, totes les quals debutaran aquest dilluns: Maria Pardo, vuitena favorita, jugarà contra l’espanyola Nuria Lafitte; Carla Magrí, davant la romanesa Noemi Andreica Gordan; Cèlia Torrelles, davant la segona favorita, la romanesa Teodora Miron; i Anna Noguero, contra la primera cap de sèrie, la kazakha Tomiris Nurzhan. Pardo i Torrelles són del CT Lleida, mentre que Noguero Magrí són del Natació Lleida.

El Catalonia Open-Ara Lleida és un torneig puntuable per a la categoria sub 16 del circuit Tennis Europe Junior Tour i se celebrarà fins el dissabte vinent, dia 18, a les pistes del CT Urgell.

Podeu consultar tots els detalls del torneig i els quadres a: https://te.tournamentsoftware.com/tournament/A3EF8648-A050-4C6E-9EAC-D9F3286F8314.

Altres novetats que et poden interessar