Resultats tercera jornada del Campionat d’Espanya de Tennis Aleví a l’Urgell

El Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví que se celebra a les pistes del CT Urgell ha tancat aquest dimarts la seva primera fase d’individuals, que ha servit per decidir els 16 campions de grup masculins i les 16 campiones de grup femenines que disputaran la segona fase a partir del dijous, ja sota el sistema d’eliminatòries.

En el cas dels dos representants del club amfitrió als quadres individuals, Mario Justribó i Martina Garriga, la jornada d’avui ha estat la darrera en competició. Tots dos havien dit adeu a les seves opcions de classificació en haver perdut els dos primers partits, i avui han buscat acomiadar-se amb un bon regust de boca. No ha estat possible, atès que Mario Justribó ha perdut per un doble 6-1 davant Leo Lorenzo, mentre que Martina Garriga ha caigut per 6-1 i 6-0 enfront Casilda Díaz.

Aquesta primera fase individual s’ha disputat sota el sistema de competició Round Robin i donarà pas a la segona fase, ja amb eliminatòries, començant pels vuitens de final del dijous, seguint amb els quarts del divendres i les semifinals del dissabte, per acabar amb les finals de diumenge (11.00 hores).

Aquest dimarts també s’ha posat en marxa la competició de dobles masculins. En aquest cas, el CT Urgell compta amb dos parelles, una per quadre. La masculina és la formada per Gifré Calvet i Marc Canadell, mentre que la femenina compta amb Martina Garriga i Laura Capilla. La jornada de dimecres està dedicada íntegrament als dobles, competició que té les finals programades per al dissabte a la tarda (18.00 hores).

Podeu trobar més informació sobre el torneig a: https://www.rfet.es/es/campeonatos-espana-juveniles-individual.html

Altres novetats que et poden interessar