Resultats dels equips de pàdel del cap de setmana (11-12 de març)

Jornada força positiva per als equips del CT Urgell a la Lliga Catalana Absoluta de Pàdel.

Començant pels equips masculins, l’equip A es va imposar per 3-0 davant el Select Pàdel A, mentre que el B va derrotar per 1-2 el Cervera CE. Tampoc no fallar el C davant el Select Pàdel C, al que va vèncer per 2-1, ni el CT Urgell D, guanyar per 3-0 davant el Natació Lleida D.

Passant als conjunts femenins, l’Urgell A va superar per 3-0 el Sícoris A, mentre que l’equip veterà va doblegar per 3-0 el Viding Ekke V. L’única derrota la va patir el CT Urgell C davant el Castelldans per 1-2. El femení B va descansar en aquesta jornada.

Poca activitat per als equips del CT Urgell a la Lliga Catalana de Tennis, atès que només es van poder jugar dos dels cinc partits previstos inicialment.

En els dos partits disputats, el CT Urgell va perdre. L’aleví masculí ho va fer per 4-1 davant el CT Tarragona, mentre que el sènior +30 va cedir per 1-4 enfront el Natació Lleida.

Els partits que van ser ajornats van ser el de benjamí masculí (CT Urgell-Mollerussa), el de junior masculí (CT Urgell-Reus Monterols B) i el d’aleví femení (CT Urgell-Reus Monterols B).

Altres novetats que et poden interessar