Recuperem l’Open Internacional de Tennis en Cadira de Rodes

El Club Tennis Urgell recuperarà, després de cinc anys d’aturada, l’Open Ciutat de Lleida de Tennis en Cadira de Rodes. El torneig se celebrarà a l’estiu, que eren les seves dates habituals, concretament del 13 al 16 de juliol vinents.

El campionat es va disputar per darrer cop al juliol del 2017, any en què es va celebrar sota el nom de XV Open Ciutat de Lleida de Tennis en Cadira de Rodes-VII Trofeu Internacional Ortopèdia Rubio-IV Memorial Manel Palau, en record a Manel Palau, una persona que va ser clau en la posada en marxa d’aquest torneig. La propera edició serà, doncs, la 16a d’un campionat que oferirà quadres masculins i femenins i que tindrà rang internacional ITF.

La decisió de recuperar l’Open ja la va avançar el president del club, Óscar Villaverde, durant la darrera edició del Trofeu Albert Costa, i ara ha estat ratificada per la directiva Laura Cabré, que serà la directora del torneig. Cabré ha explicat que “recuperem la competició perquè creiem en l’esport inclusiu’, un apartat en el qual aquest Open ocupava un lloc capdavanter dins el calendari esportiu de Ponent, ja que era “tot un referent”, ha precisat Laura Cabré.

En aquesta mateixa línia, Villaverde considera que aquest torneig, juntament amb el Tennis Europe i amb el Trofeu Albert Costa, està cridat a ser un dels grans esdeveniments que organitza el club al llarg de l’any.

L’aposta del CT Urgell pel tennis inclusiu es completarà amb el fet que, segons Cabré, durant la jornada del dissabte de l’Open, es farà que el torneig coincideixi, totalment al marge, amb una prova del Circuit Català en Cadira de la Federació Catalana de Tennis. Cal destacar, igualment, que a la darrera edició del Màsters Provincial de Tennis, ja es va recuperar la categoria de cadira, de manera que el tennis inclusiu està donant passes en ferm i el CT Urgell vol contribuir en aquest retorn al primer pla.

Altres novetats que et poden interessar