QUATRE LLEIDATANS ENTRE ELS 16 MILLORS JUGADORS DEL CATALONIA OPEN-ARA LLEIDA

La segona jornada dels quadres grans del Catalonia Open-Ara Lleida que se celebra al Tennis Urgell ha estat força positiva per als interessos del tennis lleidatà, amb tres tennistes de Ponent classificant-se per als vuitens de final de l’apartat masculí, i dos eliminats. Els classificats són un jugador del CN Lleida, Daniel Fraile, i dos representants del CT Lleida, Víctor Palomar i Adrià Franco. Per contra, han dit adéu Lande Culleré i Jordi González, també del CT Lleida. 

Al quadre masculí, amb cinc lleidatans en competició, tres d’ells han aconseguit superar la segona ronda i accedir a estar entre els 16 millors del torneig, que disputaran els vuitens de final aquest dimecres. Daniel Fraile ho ha assolit en superar el contra el croata Matej Kukrika, 16è favorit, per 6-1 i 7-6(0), i ara jugarà contra el guanyador dels espanyols Fernando Fontán (1) i Marc Sampol.

També s’ha classificat Víctor Palomar, exempt a la primera ronda per la seva condició de 9è cap de sèrie i que avui ha debutat derrotant el seu company de club Jordi González per 6-3, 1-6 i 6-0. A vuitens jugarà davant el 6è favorit, el lituà Kristijonas Milasauskas (6).

També s’estrenava avui en competició Adrià Franco, 12è cap de sèrie, i ho ha fet derrotant amb autoritat l’espanyol José Ignacio Cuevas per 6-0 i 6-3. Ara jugarà davant el croata Marko Erceg (8).

L’altra derrota lleidatana, al marge de la de Jordi González, és la que ha patit Lande Culleré davant el segon favorit, el belga Jules Dannevoye, per 2-6 i 3-6.

Pel que fa al quadre gran femení, l’única lleidatana que segueix endavant, Maria Pardo (CT Lleida), vuitena favorita, avui no ha tingut partit, atès que el duel de vuitens de final que ha de jugar contra la romanesa Noemi Andreica Gordan està programat per a la jornada de dimecres.

El Catalonia Open-Ara Lleida és un torneig puntuable per a la categoria sub 16 del circuit Tennis Europe Junior Tour i se celebrarà fins el dissabte vinent, dia 18, a les pistes del CT Urgell. Els horaris per als darrers dies de competició seran els següents: dijous, a partir de les 10.00 hores; divendres, semifinals individuals a partir de les 11.30 hores, amb les finals de dobles entre les 13.00 i les 15.00 hores; i dissabte, les finals individuals a partir de les 10.00 hores.

Podeu consultar tots els detalls del torneig i els quadres a: https://te.tournamentsoftware.com/tournament/A3EF8648-A050-4C6E-9EAC-D9F3286F8314.

Altres novetats que et poden interessar