Primera jornada Tennis Europe 2023

Les pistes del Tennis Urgell ha viscut aquest dissabte la posada en marxa del Catalonia Open-Ara Lleida, prova puntuable per a la categoria sub 16 del circuit Tennis Europe Junior Tour que se celebrarà fins el dissabte vinent, dia 18.

Avui s’ha disputat la primera jornada de la prèvia, que ha tingut protagonisme lleidatà gràcies a quatre jugadors, dos dels quals s’han enfrontat entre ells. Aquests dos han estat Bruno Melé, del CT Lleida, i David Gálvez, del Natació Lleida, en un duel que ha acabat amb triomf del primer per 6-3 i 6-4. Melé jugarà aquest diumenge a la segona ronda de la prèvia davant el veneçolà Gilberto Bodu.

Els altres dos lleidatans que han jugat avui han estat Eloi Pericón, del Natació Lleida, i Daniel Culleré, del CT Lleida. Tots dos han perdut, Pericón davant el suec Maximilian Schlawitz per 6-3 i 6-0, i Culleré, per 6-4 i 6-2 enfront l’argentí Amadeo García.

A partir del dilluns arribarà el torn per als quadres finals individuals, que aplegaran 80 tennistes, 48 en l’apartat masculí i 32 en el femení. En dobles, hi haurà dos quadres grans de 24 i 16 parelles, respectivament. Les finals de dobles es jugaran el divendres 17 i les finals individuals el dissabte 18.

Per part lleidatana, un total de 10 tennistes tenen garantida la seva presència als quadres grans individuals. Es tracta, en l’apartat masculí, de cinc jugadors del CT Lleida, com són Jordi González, Nil Rubio, Lande Culleré, Víctor Palomar i Adrià Franco, i d’un tennista format en aquest club però que juga amb llicència del RCT Barcelona, com és Álvaro García. En noies, seran quatre les jugadores lleidatanes que entren directament al quadre gran: Maria Pardo i Cèlia Torrelles del CT Lleida, i Anna Noguero i Carla Magrí del Natació Lleida. 

Podeu consultar tots els detalls del torneig i els quadres a: https://te.tournamentsoftware.com/tournament/A3EF8648-A050-4C6E-9EAC-D9F3286F8314.

Altres novetats que et poden interessar