Primera jornada Main Draw Tennis Europe 2023

La primera jornada dels quadres grans del Catalonia Open-Ara Lleida que se celebra al Tennis Urgell ha vist aquest dilluns la classificació de quatre tennistes lleidatans per a la segona ronda.

Començant pel quadre masculí, avui han debutat 5 dels 7 jugadors lleidatans que en formaven part, i d’ells, 3 han aconseguit passar a segona ronda. Es tracta de Daniel Fraile (Natació Lleida), que ha derrotat l’andorrà Guillem Davasse per 6-3, 3-6 i 6-3, i que ara jugarà contra el croata Matej Kukrika (16); Lande Culleré (Tennis Lleida), guanyador contra l’alemany Nicolas Kuehn per  5-7, 6-3 i 6-3, i que ara jugarà davant el segon favorit, el belga Jules Dannevoye; i Jordi González (Tennis Lleida), vencedor davant el romanès Matei Alexis Crisan per 3-6, 6-2 i 6-1. González jugarà a segona ronda davant el seu company de club Víctor Palomar (9è favorit), exempt a la primera per la seva condició de cap de sèrie, com també un altre jugador del CT Lleida, Adrià Franco (12).

Per contra, no han aconseguit superar la primera ronda Nil Rubio (CT Lleida) i Álvaro García, jugador format a l’escola del CT Lleida però que juga amb llicència del RCT Barcelona. Rubio ha cedit davant Marc Sampol per 6-2 i 6-0, el mateix marcador que ha encaixat Álvaro García enfront Roger Torrents.

Passant al quadre gran femení, de les quatre jugadores lleidatanes que hi havia al quadre, només una, Maria Pardo (CT Lleida), ha aconseguit superar la primera ronda. Pardo, vuitena favorita, ha superat l’espanyola Nuria Lafitte per 6-2 i 7-5 i ara jugarà contra la romanesa Noemi Andreica Gordan, botxí d’una altra lleidatana, Carla Magrí (Natacio Lleida), per 6-4 i 6-2. També han caigut Cèlia Torrelles (CT Lleida), davant la segona favorita, la romanesa Teodora Miron, per 2-6 i 3-6, i Anna Noguero (Natació Lleida), contra la primera cap de sèrie, la kazakha Tomiris Nurzhan, per 6-1 i 7-6.

El Catalonia Open-Ara Lleida és un torneig puntuable per a la categoria sub 16 del circuit Tennis Europe Junior Tour i se celebrarà fins el dissabte vinent, dia 18, a les pistes del CT Urgell.

Podeu consultar tots els detalls del torneig i els quadres a: https://te.tournamentsoftware.com/tournament/A3EF8648-A050-4C6E-9EAC-D9F3286F8314.

Altres novetats que et poden interessar