Obertes les inscripcions per al Trofeu Conde de Godó Sub14 de l’Urgell

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó manté la seva aposta pels joves valors del tennis català i en aquest 2023 organitzarà la segona edició del circuit Sub-14. Aquesta competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els quatre campions d’aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d’abril del 2023) i comptarà amb un quadre amb els vuit millors jugadors de la categoria (masculí i femení). Els primers jugadors ja han aconseguit el bitllet per a disputar el torneig després de guanyar el Rafa Nadal Tour Sub-14 portat a terme a les pistes del RCTB-1899 durant la primera setmana de gener i son Alex Ramis i Carla Vázquez

Els quatre tornejos es jugaran durant quatre caps de setmana seguits i, coincidint amb el dia de les finals, se celebrarà el Family Day amb clínics per a joves i adults, sorteig d’entrades pel torneig ATP 500 i moltes sorpreses més.

Les dues primeres competicions es jugaran a partir del 14 i 15 de gener al Club Tennis Reus Monterols (Tarragona) i al Club Tennis Sabadell (Barcelona). Durant els tres primers caps de setmana s’aniran jugant les eliminatòries i al quart s’acabarà amb les finals (4 i 5 de febrer). Els altres dos campionats començaran el 21 i 22 de gener a les pistes del Club Tennis Girona i del Club Tennis Urgell (Lleida).

Per formalitzar la teva inscripció en la competició del Club Tennis Urgell fes clic AQUÍ.

El campió i campiona de cadascuna de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que se celebrarà la setmana del 15 al 23 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on els nens i les nenes classificats podran viure en primera persona l’experiència d’un torneig d’alta competició i conviure amb els jugadors professionals.

 

Finals del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14:

4 de febrer 2023           CT Reus Monterols (Tarragona)

5 de febrer 2023           CT Sabadell (Barcelona)

11 de febrer 2023         CT Girona

12 de febrer 2023         CT Urgell

Altres novetats que et poden interessar