OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A L’AMERICANA DE PÀDEL DEL 8 D’OCTUBRE A BENEFICI DE L’AFANOC

El Tennis Urgell ja ha obert el termini per a inscriure’s a l’Americana de Pàdel a benefici de l’AFANOC que es disputarà a les pistes del club el diumenge 8 d’octubre

El torneig tindrà la particularitat que les parelles hauran d’estar formades pel pare o la mare acompanyat del seu fill o filla. Hi haurà dos categories, segons l’edat dels fills/es (d’11 a 14 anys i de 15 a 18 anys), en un campionat que es desenvoluparà al llarg de tot el matí (de 9.30 a 13.30 hores) i que lliurarà premis als guanyadors.

Pel que fa a les inscripcions, es podran fer trucant a la recepció del club (tf. 973 23 40 37) fins al 2 d’octubre o fins a completar 36 parelles, que es el topall establert de participants. El preu de les inscripcions és de 12€ per als adults i de 8€ per als fills/es, i el total de diners recollits mitjançant les inscripcions es lliurarà íntegrament a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya). A més, la inscripció donarà dret a entrar en el sorteig de diferents regals.

Altres novetats que et poden interessar