Nova aplicació d’anàlisi de dades i monitorització a l’Escola de l’Urgell

El Tennis Urgell continua donant passes en ferm en la seva aposta per les noves tecnologies, i en aquesta ocasió ho fa mitjançant la implementació d’una aplicació que permetrà fer un anàlisi de dades i monitorització de l’alumnat de les escoles de tennis i pàdel del club.

L’adopció d’aquest sistema, que facilitarà fer un seguiment i una valoració permanents de l’evolució dels jugadors i de les jugadores del club, ha estat possible gràcies a un ajut per a la transformació digital a través del programa ProACCIÓ 4.0 d’ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquesta agència, adscrita al Departament d’Empresa i Treball, és el referent públic per contribuir a la transformació de les empreses catalanes, a impulsar la seva competitivitat i el seu creixement a través del foment de la innovació, la internacionalització empresarial i l’atracció d’inversions.

En el cas d’aquesta nova solució tecnològica que s’està implementant al Tennis Urgell, l’actuació s’emmarca dins les directrius que la junta directiva del club ha marcat des de l’inici del curs per a les seves escoles de tennis i pàdel, i que representen una major aposta pel seguiment i la implantació de les noves tecnologies digitals.

Així, l’objectiu és disposar d’unes dades (a temps real) i d’una avaluació sobre cadascun/a dels/de les alumnes, amb pautes que van des del control d’assistència fins a la monitorització de tornejos, passant pel seguiment dels entrenaments de cada jugador/a i altres dades. Unes dades mitjançant les quals els tècnics podran fer una valoració més fidel i efectiva de l’evolució dels jugadors/es i introduir unes possibles modificacions i correccions en les pautes de preparació de cada cas, tot ajustant la metodologia en base als indicadors i identificant oportunitats de millora. Les tutories personalitzades seran un altre punt realment diferencial que es reforçarà per tal de completar la formació i la progressió dels jugadors i jugadores de les escoles d’una manera molt més efectiva i individualitzada.

Altres novetats que et poden interessar