Max Alcalà oferirà el Clínic del Godó Family Day a l’Urgell

El jove tennista professional català Max Alcalà serà l’encarregat d’impartir el clínic que s’oferirà aquest diumenge dins el Godó Family Day 2023, que se celebra al Tennis Urgell en el marc del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó Sub-14.

Format al CT Cabrils, al Maresme, i actualment al RCT Barcelona, Max Alcalà té 20 anys i va ser campió absolut de Catalunya al 2018, quan només tenia 16 anys, i subcampió d’Espanya junior al 2020. A més, a l’octubre passat Max Alcalà va guanyar el seu primer títol professional a l’ITF 15.000$ de Sabadell. Aquest mateix 2022, va disputar la fase prèvia del Godó.

El clínic que Max Alcalà oferirà a l’Urgell serà una de les activitats d’una jornada que també inclourà les finals masculina i femenina del torneig (10.00 hores), diferents sortejos de regals amb entrades per al torneig Godó-Barcelona Open Banc Sabadell –que disputarà la seva 70a edició del 15 al 23 d’abril vinents al RCT Barcelona– i productes exclusius dels patrocinadors, i animació amb la participació de Goody, la mascota del torneig. També es podrà veure en directe el trofeu del Barcelona Open Banc Sabadell.

L’accés al Godó Family Day és gratuït, i només cal fer inscripció prèvia online mitjançant l’enllaç https://bit.ly/3llG3an o bé a través del web del club (www.tennisurgell.com).

Altres novetats que et poden interessar