MARIO JUSTRIBÓ I MARTINA GARRIGA DIUEN ADEU A LES SEVES OPCIONS DE CLASSIFICACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

  • Perden el seu segon partit d’individuals i ja no podran optar a accedir a la següent ronda ni guanyant demà a la darrera jornada.

La segona jornada del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví que es disputa a les pistes del CT Urgell ha suposat que els dos representants del club amfitrió als quadres individuals, Mario Justribó i Martina Garriga, diguessin adeu a les seves opcions de classificar-se en patir la segona derrota en dos partits.

En el cas de Mario Justribó, ha cedit amb un doble 6-0 davant Tomàs Manzanero, amb la qual cosa es queda amb 0 punts a falta d’una única jornada, la que jugarà demà dimarts contra Leo Lorenzo, i en la que, ni en cas de triomf, ja no té opcions d’accedir a la següent ronda.

En una situació idèntica es troba Martina Garriga, que avui ha perdut per 6-2 i 6-1 enfront Nahia Germaine Sagougou. La jugadora del CT Urgell tancarà demà la primera fase i el torneig individual amb el darrer partit del grup, davant Casilda Díaz.

Per aquest dimarts al matí hi ha prevista, doncs, la darrera jornada de la primera fase individual, que es disputa sota el sistema de competició Round Robin, i de la que en sortiran els 16 campions de grup masculins i els 16 femenins que disputaran, ja sota el sistema d’eliminatòries, des de vuitens fins a la final des del dijous 27 fins al diumenge 30.

Per dimarts a la tarda s’ha programat, també, l’inici de la competició de dobles, a la qual també es dedicarà íntegrament la jornada de dimecres. Les finals de dobles estan programades pel dissabte a la tarda. En el cas dels dobles, el Tennis Urgell comptarà amb una parella a cada quadre: en nois, la formada per Gifré Calvet i Marc Canadell, i en noies, amb la mateixa Martina Garriga fent duet amb Laura Capilla.

Podeu trobar més informació sobre el torneig a: https://www.rfet.es/es/campeonatos-espana-juveniles-individual.html

Altres novetats que et poden interessar