Maria Pardo i Cèlia Torrelles passen ronda al Tennis Europe Junior de l’Urgell

L’inici del quadre femení i el dels dobles masculins han estat avui els grans protagonistes en la segona jornada del Tennis Europe Junior, que s’està disputant a les pistes del Club Tennis Urgell

 

Maria Pardo i Cèlia Torrelles han estat les dues jugadores lleidatanes que accediran demà a la segona ronda -vuitens de final- del torneig i, a més a més, una d’elles estarà també a quarts de final, donat que s’enfrontaran entre elles.

 

Pardo ha jugat un partit magistral en el que ha donat el tomb al marcador davant la setena cap de sèrie. L’alemanya Vanesa Vlahova començava manant amb un primer set que guanyava per 4-6, no obstant, Pardo s’ha endut el segon (6-4) i ha manat en tot moment en el tercer per endur-se el matx per un clar 6-1.

 

Per la seva banda, el duel entre les lleidatanes Cèlia Torrelles i Alejandra Carmona s’ha decantat del costat de la primera en dos sets (6-1/7-5).

 

D’aquesta manera, Torrelles i Pardo es veuran les cares demà, no abans de les 12.30 hores, a la pista 1 de l’Urgell.

 

Les tres primeres caps de sèrie no han tingut problemes per accedir a la següent ronda. Anna Orlando (1) s’ha desfet de Carla Muro per 6-1/6-4; Carla Vázquez (2) ha superat Alejandra Subías per un doble 6-0 i la italiana Alice Iozzi (3) ha vençut Indira Delgado per 6-3 i 6-1.

 

En l’apartat de dobles masculins els lleidatans Daniel Fraile, que juga amb Pau Mateo; Lande Culleré, que juga amb Valentín González, i Víctor Palomar, que ho fa amb Roberto Pérez, han passat ronda.

 

Els partits més destacats de demà seran els que enfrontaran en individuals a Víctor Palomar amb el cap de sèrie número 4, Roberto Pérez; el duel entre Pardo i Torrelles; Nil Jiménez davant Marcel Miralles; Lande Culleré jugarà front el cap de sèrie número 3, Guillem Campos, i Jordi González ho farà davant Robert Watzka.

 

En dobles, demà també es jugaran aquests partits on hi ha representació lleidatana:

 

Lande Culleré/Valentín González-Víctor Palomar/Roberto Pérez

Sergio Paulo Bustos/Mirhea Petru Stanciu-Daniel Fraile/Pau Mateo

 

Cal recordar, que l’acció començarà a les 10.00 hores i que l’entrada al Club Tennis Urgell és gratuïta.

 

Altres novetats que et poden interessar