L’URGELL TORNA A VOLCAR-SE EN LA PROMOCIÓ DEL TENNIS A LLEIDA

  • Aquest curs ha dut a terme el projecte de la Federació Catalana de Tennis ‘Descobrim el tennis’ i ha arribat a alumnes de quatre centres educatius de la ciutat de Lleida
  • La iniciativa s’emmarca dins la línia de l’Urgell d’obrir el club a la ciutadania, com es fa també mitjançant la gestió de l’Escola Municipal de Tennis de la Paeria.

El Club Tennis Urgell i la Federació Catalana de Tennis estan implementant conjuntament a Lleida, des del passat curs, el projecte ‘Descobrim el tennis’.

Aquesta iniciativa es basa en la introducció de l’esport del tennis dins del sistema educatiu, i en aquest primer curs ha arribat a alumnes de quatre centres de la ciutat de Lleida: l’Escola Francesco Tonucci, l’Escola La Mitjana, Joan XXIII i l’Escola Ciutat Jardí.

S’ha adreçat a alumnes d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys i s’ha desenvolupat dos dies per setmana en horari de migdia i d’extraescolars dins del centre, amb 30 alumnes per torn i dos torns que s’han celebrat d’octubre a gener i de febrer a maig, i sempre sota la supervisió de monitors de tennis acompanyats per monitors de Sercodaga.

Durant l’activitat s’han treballat a través del tennis valors com ara l’honestedat, la sensibilitat, la gratitud, la prudència, el respecte, la responsabilitat, la perseverança o la mentalitat guanyadora, sempre amb l’objectiu de fer millors persones.

La iniciativa s’emmarca dins la línia del CT Urgell d’obrir les seves instal·lacions a la ciutadania i promoure el món de l’esport i els hàbits de vida saludables entre els més joves, a la vegada que iniciar al tennis amb monitors i monitores titulats.

En aquesta mateix sentit, cal recordar que el Tennis Urgell és, des de fa anys, el club encarregat de dur a terme l’Escola Municipal de Tennis de la Paeria, amb la qual cosa és tot un referent en l’ensenyament del tennis. Any rere any, aquesta Escola Municipal compta amb prop d’un centenar d’alumnes.

Tampoc no cal oblidar que, dins la mateixa aposta per treure el tennis al carrer i acostar-lo a la ciutadania, el passat mes de març es va celebrar a la plaça Sant Joan de Lleida la presentació del XXII Trofeu Albert Costa-XXXIII Torneig de Setmana. L’acte va estar acompanyat d’un Street Tennis que va oferir activitats lúdiques i esportives a una cinquantena d’escolars de la ciutat.

Altres novetats que et poden interessar