L’Urgell recupera la categoria de cadira de rodes al Màsters Provincial

El Màsters Provincial de Lleida-Copa Catalunya Juvenil i Absolut i Sènior, torneig que enguany té com a escenari el Club Tennis Urgell, recuperarà en aquesta edició la categoria de cadira de rodes, amb la qual cosa tornarà a ser inclusiu.

El torneig comença aquest dissabte i es desenvoluparà fins al diumenge vinent, 27 de novembre. En el cas de la categoria de cadira, la competició es desenvoluparà en quatre jornades (dilluns vinent i les tres del segon cap de setmana del torneig), i es comptarà amb sis participants, que són Andreu Sánchez, Manel Royes, Xavier Murillo, Josep Raurich, Jacob Nadal i Jordi Torner.

Amb la participació d’aquests sis tennistes, el total de jugadors i jugadores que aplegarà el Màsters Provincial s’eleva a 114, repartits entre les 15 categories que hi haurà en joc: benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior i absolut (masculí i femení en totes aquestes categories) i cadira, sènior +35 i +45 només masculí.

Cal destacar que el Màsters Provincial és el torneig que tanca la temporada i aplega els millors tennistes de l’any. En aquesta edició es desenvoluparà en dos caps de setmana, el primer els dies 19, 20 i 21 de novembre i el segon els dies 25, 26 i 27, amb les finals programades pel diumenge 27 al matí.

Altres novetats que et poden interessar