L’equip Benjamí Femení, subcampió de l’Xpress Tennis Cup de Lleida

El Tennis Urgell va ser present amb tres equips a la fase provincial de Lleida de la Xpress Tennis Cup que es va celebrar al Natació Lleida.

L’Urgell va participar amb els equips masculí i femení de la categoria sub 10 i amb el masculí sub 12, destacant l’actuació del benjamí femení, que va ser subcampió. El grup de tennistes del CT Urgell estava format per Lluís Alegret, Xavi Plana, Mario Justribó, Guillem Boira, Gerard Baró, Guifré Calvet, Ricard Barrufet, Martina Garriga, Cloe Culleré i Laura Justribó, que van estar acompanyats pels tècnics Ricard Prat i Álex Alcaraz.

Cal destacar que la Xpress Tennis Cup és una de les cites més importants del calendari de tennis base estatal. Compta amb un total de tres circuits diferenciats entre les comunitats autònomes de Catalunya, Madrid i València, en què nens i nenes representen per equips els seus respectius clubs.

Els equips guanyadors de cada fase a nivell provincial de les diferents categories (sub 10 i sub 12, tant femenina com masculina) participen a la gran final del torneig, que té lloc a la capital de cada comunitat autònoma. En aquesta edició, està previst que hi participin més de 2.000 jugadors i 250 equips de clubs de tennis de les tres comunitats autònomes. A més, compta amb tres tenistes com a padrins: Quico Tur, Paula Badosa i David Ferrer, tots ells ambaixadors de la Fundació Jesús Serra o de Wilson.

Altres novetats que et poden interessar