L’acció no s’atura, dissabte arriba el Màsters Provincial

• El torneig posarà en joc 14 títols i es desenvoluparà en dos caps de setmana
• El club amfitrió estarà representat per 11 tennistes, 6 en l’apartat femení i 5 en el masculí

El Club Tennis Urgell serà l’escenari, del 19 al 27 de novembre, d’una nova edició del Màsters Provincial de Lleida-Copa Catalunya Juvenil i Absolut i Sènior, el torneig que tanca la temporada i que aplega els millors tennistes de l’any.
Seran més d’un centenar (108 concretament) els jugadores i jugadores que lluitaran per endur-se els títols que hi haurà en joc, que seran un total de 14: benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior i absolut (masculí i femení en totes aquestes categories) i sènior +35 i +45 només masculí. En el cas de les categories benjamí, aleví i infantil, la competició es disputarà sota el sistema round robin amb semifinals i finals, mentre que en cadets, júniors, absoluts i sèniors es farà quadre eliminatori.
El torneig es desenvoluparà en dos caps de setmana, el primer els dies 19, 20 i 21 de novembre i el segon els dies 25, 26 i 27, també d’aquest mes, amb les finals programades pel diumenge 27 al matí. Això vol dir que, durant el dissabte 19, el Màsters Provincial compartirà les pistes de CT Urgell amb la prova del Tennis Europe Circuit Junior que s’està celebrant al llarg de tota aquesta setmana, i que acaba precisament dissabte vinent. En qualsevol cas, l’activitat continuarà sent força intensa al CT Urgell, que seguirà acaparant l’actualitat del tennis a casa nostra.
Pel que fa a la representació del CT Urgell, estarà formada per un total d’onze tennistes, sis en l’apartat femení i cinc en el masculí. Així, en benjamí femení competiran Victoria Jara i Martina Garriga; en aleví femení, Ares Garcia; en infantil femení, Aina Fontova, Carla Asensio i Maria Asensio; en júnior masculí, Javier Santiago, Shabid Pacheco i Álvaro Perez; i en absolut masculí, Icar Caselles i Arnau Perostes.

Altres novetats que et poden interessar