La nostra enhorabona a Àlvaro García i Carlos Coll

El jugador lleidatà Álvaro García es va proclamar diumenge passat campió de la darrera prova del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, un triomf que, a més, li atorga el bitllet directe per a la fase final del torneig.

Aquest títol suposa, doncs, un gran èxit per a un tennista que pertany al RCT Barcelona però que entrena a nivell personal amb Carlos Coll, director tècnic del Tennis Urgell. Tots dos treballaran ara en la preparació d’aquesta fase final, que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 13 al 21 d’abril, coincidint amb el torneig professional de l’ATP 500.

A la final de la prova lleidatana del circuit, Álvaro García va necessitar del súper tie-break per superar Pol Mas, jugador del CT Tarragona, per 6-7, 6-4 i 13-11. Aquesta fase lleidatana del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 es va disputar durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Lleida sota l’organització de la Federació Catalana de Tennis i d’Esportcat (Generalitat de Catalunya).

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que enguany ha arribat a la tercera edició, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya.

Altres novetats que et poden interessar