Inscripcions obertes per a les Estades d’Estiu i l’Esport Jove 2023

El Club Tennis Urgell ja té a punt tots els detalls de cara a les activitats d’estiu, que com és habitual en els darrers anys, es dividiran entre les Estades Esportives i les propostes d’Esport Jove.

Info i inscripcions Esport Jove
 
AQUI

Info i inscripcions Estades d’estiu AQUI

Començant per les Estades, aquestes van adreçades a nenes i nenes de 4 a 12 anys i se celebraran al llarg de quatre mesos (de juny a setembre). Oferiran activitats esportives i lúdiques de tota mena, com ara tennis, pàdel, tallers de manualitats, psicomotricitat, piscina, jocs d’aigua,…

S’aplicaran programes específics per a cada edat i nivell que conjuguen seguretat, diversió i aprenentatge, tot plegat sota la supervisió d’un equip amb una experiència contrastada en l’organització d’aquest tipus d’activitats. A més, s’inculcarà als infants l’hàbit de la pràctica lúdica i esportiva com un referent de vida sana per al seu desenvolupament.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció del club o via online al web www.tennisurgell.com o mitjançant l’app CTU. Les inscripcions fins al 30 d’abril estaran restringides només per als socis/es, i a partir d’aquesta data ja seran lliures. Hi haurà descomptes del 25% a partir de la tercera setmana i servei de transport i menjador opcionals.

Pel que fa a les activitats d’Esport Jove, es faran del 26 de juny a l’1 de setembre. Van adreçades a joves esportistes de 13 a 18 anys que podran escollir entre el tennis, el pàdel o ambdós. També es farà crossfit adaptat, spinning i piscina recreativa.

Hi haurà servei d’acolliment i de recollida, així com servei de transport i menjador opcionals. S’oferiran descomptes del 25% a partir de la tercera setmana només aplicables del 26 de juny al 4 d’agost. Les inscripcions es poden fer a:

Altres novetats que et poden interessar