INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS D’ESPORT JOVE I DE LES ESTADES D’ESTIU DEL CLUB

El Club Tennis Urgell ja té a punt tots els detalls de cara a les activitats d’estiu per aquest 2024, en la que un cop més oferirà les opcions d’Esport Jove i d’Estades d’Estiu.

Començant per Esport Jove, es tracta d’una activitat d’estiu per a nois i noies de 14 a 18 anys que es farà de manera ininterrompuda del 25 de juny fins al 6 de setembre en horari de matí (de 9.00 a 14 hores). Les inscripcions es faran per setmanes, amb descomptes del 20% a partir de la tercera setmana. Les inscripcions seran obertes per a les persones no sòcies a partir del 29 d’abril.

Quant a les activitats que es duran a terme, les principals seran el tennis i el pàdel, però també es faran activitats dirigides (crossfit adaptat, circuits d’agilitat, tonificació, spinning,…) i lúdiques, com la piscina recreativa.

Pel que fa a les Estades d’Estiu, van adreçades a nens i nenes de 4 a 13 anys (nascuts entre el 2011 i el 2020) i també es desenvoluparan de manera ininterrompuda del 25 de juny fins al 6 de setembre en horari matinal (de 9.00 a 14 hores). Les inscripcions també es fan per setmanes i amb descomptes del 20% a partir de la tercera setmana. Les inscripcions s’obriran a persones no sòcies a partir de l ‘1 de maig.

Quant a les activitats de les Estades, en el grup d’edat de 4 a 6 anys seran minitennis, psicomotricitat, tallers de manualitats, jocs tradicionals i exercicis de natació, i als grups de 7 a 9 anys i de 10 a 13 anys, seran tennis (aprenentatge, jocs i minipartits), pàdel (aprenentatge, jocs i partits), jocs d’aigua i piscina lúdica.

Tant a l’Esport Jove com a les Estades hi haurà servei d’acolliment des de les 8.30 hores i de recollida fins a les 14.30 hores (gratuïts), i també servei de transport i menjador opcionals (de pagament).

 

Podeu consultar més informació, les tarifes i fer les vostres inscripcions a:

  • Esport Jove:

https://tennisurgell.com/ca/club/tennisurgell/casals-esportius-dhivern-i-estiu/esport-jove/185167.html

  • Estades d’Estiu:

https://tennisurgell.com/ca/club/tennisurgell/casals-esportius-dhivern-i-estiu/estades-destiu/91953.html

Altres novetats que et poden interessar