Gràcies a totes i tots per una altra Americana de Pàdel AFANOC genial

El Tennis Urgell va recollir un total de 794 euros en motiu del Trofeu AFANOC-Americana de Pàdel, un torneig benèfic celebrat el diumenge passat a les seves instal·lacions.

D’aquests 794 euros, 560 eren provinents de les inscripcions, 156 de la venda de gorres de l’AFANOC i 78 es van aconseguir mitjançant el banc de voluntaris.

Pel que fa a l’apartat esportiu del torneig, que arribava a la seva tercera edició, a la categoria d’11 a 14 anys els guanyadors van ser la parella formada per Ariadna Castelló i Gifre Calvet, mentre que en la categoria de 15 a 18 anys el títol va ser per a Isaac Garcia i Ares Garcia.

El torneig tenia la particularitat que les parelles havien d’estar formades pel pare o la mare acompanyat del seu fill o filla. Hi havia dos categories, segons l’edat dels fills/es (d’11 a 14 anys i de 15 a 18 anys), en un campionat que es va desenvolupar al llarg de tot el diumenge al matí.

El preu de les inscripcions era de 12€ per als adults i de 8€ per als fills/es, i el total de diners recollits es lliurarà íntegrament a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya).

Altres novetats que et poden interessar