ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DEL TORNEIG SOCIAL PÀDEL&POOL DEL TENNIS URGELL

  • Els assistents van poder gaudir d’un gran ambient i de les propostes esportives i lúdiques que es van programar
  • Les parelles Anna Fillat-Toño Rubio (Primera categoria) i Teresa Quintillà-Óscar Villaverde (Segona), campiones

La primera edició del Torneig Social Pàdel&Pool del Tennis Urgell va esdevenir tot un èxit, amb un magnífic ambient fruit de la conjunció de les diferents propostes que formaven part de la iniciativa.

Així, els participants van poder gaudir no només del pàdel, sinó també de la piscina, que va obrir per primer dia aquest any (a partir del cap de setmana vinent ja obrirà ininterrompudament durant tot l’estiu), i d’un sopar de brasa. A més, es van sortejar nombrosos obsequis per gentilesa del patrocinadors i col·laboradors.

Centrant-nos en l’apartat esportiu, la parella guanyadora en la Primera categoria va ser la formada per Anna Fillat i Toño Rubio, mentre que Teresa Quintillà i Óscar Villaverde es van imposar en la Segona categoria. Cal recordar que el torneig estava destinat a parelles mixtes i patrocinat per Ortopèdia Rubio, entre molts altres col·laboradors, i que oferia la possibilitat de disputar quatre partits, més les semifinals i la final, amb la particularitat que el primer partit es jugava amb la parella amb la que s’havia fet la inscripció i la resta, amb una parella diferent. Els guanyadors/es van obtenir com a premi entrades per al Màster Barcelona del World Padel Tour, i també hi havia pernils com a premi de consolació.

Pel damunt dels resultats, però, va quedar el gran ambient de la jornada, en què un cop més el Tennis Urgell va demostrar que és una gran família.

Altres novetats que et poden interessar