ESPORT I SOLIDARITAT ES DONEN LA MÀ EN UNA NOVA I EXITOSA EDICIÓ DE DIA DEL SOCI I DE LA SÒCIA

  • La jornada recollia aliments per tal de participar en les diferents activitats programades, que van inclure tennis, pàdel, futbol sala i batxata.
  • També es van lliurar plaques als socis i sòcies més veterans, a més de celebrar un vermut musical i un dinar.

 

El Tennis Urgell va viure aquest diumenge una de les seves activitats més emblemàtiques, el Dia del Soci i de la Sòcia, una jornada que va ser un èxit i que, un cop més, va tenir caire solidari, atès que va recollir aliments.

El Dia del Soci i de la Sòcia s va posar en marxa amb activitats de tennis i pàdel. En el cas del tennis, va oferir, per als adults i grups de tecnificació, competició i joves de l’Escola, una activitat de cardiotennis i un test de raquetes Head; per als alumnes de l’Escola Social (nascuts del 2009 al 2015), una trobada lúdico-competitiva amb obsequis i un test de raquetes Head; i per als nens i nenes de 4 a 7 anys, una activitat lúdica de tennis amb circuits i dianes. I en el cas del pàdel, es va dur a terme un Rei de la Pista, amb tres nivells de joc, obsequis per als participants i un test de pales Head.

A més, durant el matí també es van celebrar partits de futbol sala i una masterclass de batxata amb Sofia Salas, de l’escola de ball Factoria D, a la terrassa exterior del bar.

Cap al migdia, també a la terrassa, va tenir lloc l’acte institucional, que va incloure el lliurament de trofeus dels rànquings de tennis i pàdel, així com l’entrega de plaques als socis i sòcies de més de quaranta anys d’antiguitat, que van ser José Manuel Baliester Guallar, Salvador Font i Balañà, Manuel González Castro, Jordi Nisarre Fité, Josep Francesc Pérez Xuclà i Miguel Teixidó Armengol.

El president del club, Óscar Villaverde, va voler aprofitar la seva intervenció per posar l’accent en l’amistat com un dels grans valors del Tennis Urgell, una entitat amb una massa social molt consolidada i amb un caire familiar que contribueixen a que cada activitat, acció, competició o festa que s’organitzen, esdevinguin un èxit.

Un vermut popular amenitzat per la música de Ramon Pelay va donar pas al dinar especial del Dia del Soci i de la Sòcia.

Cal destacar que, per participar en les diferents activitats programades, s’havia de portar una bossa amb aliments no peribles que calia deixar a la recepció prèviament a l’activitat. Des del club es vol agrair la col·laboració de tots els socis i sòcies per participar a la diada i per les seves aportacions solidàries.

Altres novetats que et poden interessar