ELS FAVORITS ENTREN AMB FORÇA A LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA MAPFRE DE TENNIS ALEVÍ DEL CT URGELL

  • El torneig ja té definits els enfrontaments de quarts de final, que es disputaran aquest divendres.

Els quadres individuals del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví que es disputa al CT Urgell ja coneixen els i les tennistes que seran protagonistes, aquest divendres, dels quarts de final del torneig, després d’una jornada en què el gruix dels favorits no han fallat.

La jornada matinal del dijous, marcada per la forta calor, ha servit per disputar els vuit duels de vuitens de final de cadascun dels quadres. En la categoria masculina, cal destacar les victòries dels quatre primers caps de sèrie, Jorge Mateo (1), Austin Feltham (2), Daniel Martins (3) i Pablo Garrido (4), que s’han desfet, respectivament, d’Eugenio Álvarez (6-4 i 6-0), de Tomás Manzanero (6-3 i 6-1), de Cesar T. Silva (4-6, 7-5 i 6-3) i d’Alberto Peña (6-3 i 7-6). D’aquesta manera han ecapçalat el que ha estat una bona jornada per als caps de sèrie, ja que han passat els 8 primers favorits. Així, els emparellaments de quarts de final seran: Jorge Mateo (1)-Marc Saornil (8), Daniel Martins (3)-Luca Barclay (7), Pablo Garrido (4)-Tim Fradera (5) i Austin Feltham (2)-Álvaro Monzón (6).

Pel que fa a la categoria femenina, també han avançat fins a quarts les quatre primeres favorites: Edurne Tortajada (1), contra Sara G. Anoca (7-6 i 6-1); Caterina López (2), davant Anna Serafimovitch (6-1 i 6-1); Lara Sebastià (3), enfront Marina Ruiz (6-0 i 6-3); i Brianna Ioana Ciocan (4), contra Mar Muñoz (7-5 i 6-1). La sorpresa més destacada l’ha signat Candela López davant la número 5 del torneig, Claudia Martín, a la que ha batut per 7-6 i 6-0. En aquest quadre femení, els duels de quarts seran: Edurne Tortajada (1)-Victoria Meza (8), Lara Sebastià (3)-Candela López, Brianna Ioana Ciocan (4)-Jimena Beramendi (12) i Caterina López (2)-Patricia Gomar (7).

La d’avui ha estat, doncs, la jornada que ha significat l’inici de la fase final del torneig, en la que hi prenen part els 16 campions masculins i les 16 campiones femenines dels grups de la primera fase, disputada sota el sistema Round Robin. La jornada del divendres es destinarà als quarts de final, el dissabte a les semifinals i el diumenge a les finals, que s’han fixat a les 11.00 hores. La final de dobles es jugarà dissabte a la tarda (18.00 hores).

Cal destacar que tant les semifinals (dissabte) com les finals individuals (diumenge) es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de la Federació Espanyola de Tenis (@RFETenis).

Podeu trobar més informació sobre el torneig a: https://www.rfet.es/es/campeonatos-espana-juveniles-individual.html

Altres novetats que et poden interessar