El Trofeu Albert Costa 2024 ja té semifinals

La lleidatana Astrid Rogés ha dit adeu al XXIII Trofeu Albert Costa-XXXIV Torneig de Setmana Santa que es juga a les pistes del Tennis Urgell, però ho ha fet per la porta gran i amb tots els honors, en haver sumat la seva segona victòria en tres partits.

Avui, la jugadora del Natació Lleida havia de guanyar Nonna de Ribot i esperar una derrota de Sofia Kova davant Paula Gatell, una combinació en la que només s’ha complert la primera part: Astrid Rogés ha guanyat per 7-5 i 6-2, però Kova no ha fallat i ha derrotat Paula Gatell (6-3 i 7-5), amb la qual cosa ha estat la que s’ha classificat per les semifinals. 

Unes semifinals que es jugaran aquest matí i que, al quadre femení, enfrontaran, d’una banda, a les 10.00 hores, l’esmentada Sofia Kova (CT Valencia) contra la madrilenya Sofia Elena Tatu (Universidad Europea Tenispain), i de l’altra (11.30 hores), la també madrilenya Shori García (Universidad Europea Tenispain) contra Ainara García (Federación de Tenis de Castilla y León).

Pel que fa a la competició masculina, els protagonistes de les semifinals seran els campions invictes dels quatre grups: per una banda, el canari José Luis Vega (CD Yellow Bowl) davant el català Marc Villarroya (Centre Atlètic Laietania), en un duel que es jugarà a les 10.00 hores, i per l’altra, l’andalús Pepe García (CT Oromana) contra el madrileny Beltrán Serrano (CDE Tenis Padel Alcobendas), que jugaran a les 11.30 hores.

Cal recordar que, aquest any, el campionat estrena format round robin (lligueta tots contra tots), de manera que els 16 components de cada quadre (femení i masculí) han quedat repartits en 4 grups de 4 tennistes cadascun. Els campions de cada grup s’han classificat per jugar les semifinals de dilluns, en què buscaran l’accés a les finals de dimarts (10.30 hores). Tot plegat, com sempre, amb entrada gratuïta.

Altres novetats que et poden interessar