EL TENNIS URGELL, ESCOLLIT PER ACOLLIR EL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ 2024

  • Se celebrarà del 23 al 30 de juny i, segons el president, Óscar Villaverde, ve a ser un reconeixement i un premi a la capacitat organitzativa del club i a la seva aposta per la base.

El Club Tennis Urgell serà l’escenari, del 23 al 30 de juny vinents, del Campionat d’Espanya MAPFRE de tennis de la categoria aleví, tant en la competició individual com en la de dobles.

L’elecció del Tennis Urgell per part de la Federació Espanyola de Tennis respon a la seva bona tasca en l’organització de diferents tornejos de nivell, com per exemple amb el Tennis Europe Junior Tour o el Torneig Albert Costa, per esmentar-ne només alguns.

En aquest sentit, el president del Tennis Urgell, Óscar Villaverde, ha dit que tot plegat ve a ser “un premi i un reconeixement per aquesta capacitat organitzativa i per l’aposta que, des del club, s’està fent pel tennis de base”, motiu pel qual l’Urgell “és un referent dins el tennis estatal i ho continuarà essent durant el 2024”.

A més, cal destacar el gran nombre de jugadors i jugadores que arribaran a Lleida i, donada la seva joventut, vindran acompanyats per entrenadors i familiars. “Seran quadres de 64 jugadors masculins i 64 femenins i el mètode de joc és Round Robin el que significa que, com a mínim, tots ells estaran a la nostra ciutat tres dies, amb l’impacte econòmic que significa per al nostre territori”.

Es dona la circumstància que, habitualment, aquest Campionat d’Espanya Aleví coincidia en dates amb el de la categoria cadet, però de cara al 2024 no serà així, atès que el Nacional cadet es manté a la setmana del 17 al 23 de juny al Club Deportivo Saladar de Silla (València), mentre que el Campionat d’Espanya aleví es retarda una setmana i es farà del 23 al 30 de juny al Tennis Urgell.

Podeu trobar més informació sobre els calendaris d’aquests Campionats d’Espanya a: https://www.rfet.es/es/noticia/los-campeonatos-de-espana-mapfre-de-tenis-juveniles-de-2024-ya-tiene-sedes-y-fechas

Altres novetats que et poden interessar