EL TENNIS URGELL, ENTRE ELS QUATRE MILLORS EQUIPS BENJAMINS FEMENINS DE CATALUNYA

El Tennis Urgell ha completat una gran actuació al Campionat Catalunya de la categoria benjamí femení, competició en la qual ha fet semifinals, situant-se entre els quatre millors conjunts de Catalunya

A la jornada del dissabte, el CT Urgell es va desfer a quarts de final del Tennis Torelló en derrotar-lo per 3-2 en un duel en el que Martina Garriga va guanyar el seu partit per 4-2, 2-4 i 10-2, i Laura Capilla va sumar el seu punt en vèncer per 4-2, 2-4 i 10-8. Garriga i Capilla també van guanyar el punt del dobles per 4-2 i 4-2, mentre que Laura Justribó va perdre el seu partit per 0-4 i 0-4, i Cloe Culleré no va poder disputar el seu partit per malaltia.

Diumenge, a les semifinals, el CT Urgell no va poder amb el C. Atlètic Laietania, un equip força potent davant del qual va cedir per 0-4. Cal recordar que a la ronda anterior, el Laietània havia eliminat el RCT Barcelona.

En qualsevol cas, molt bona actuació de l’equip benjamí femení del Tennis Urgell, amb el premi d’acabar entre els quatre millors de Catalunya.

Altres novetats que et poden interessar