EL CT URGELL REPETIRÀ COM A ESCENARI DEL TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR

Les pistes del Club Tennis Urgell repetiran com a escenari del circuit Tennis Europe Junior Tour. Serà del 13 al 19 de novembre quan acollirà per segon any consecutiu una prova, un cop més amb entrada gratuïta i adreçada a la categoria sub 16.

La passada edició va suposar l’estrena a les comarques lleidatanes d’aquest circuit de referència del tennis de base. Com en aquella ocasió, ara el torneig tornarà a anar destinat a tennistes masculins i femenins de la categoria sub 16. L’any passat, es va comptar amb la participació d’un centenar de jugadors i jugadores provinents d’onze països, unes xifres que s’esperen repetir enguany.

La celebració del torneig s’emmarca dins la política del CT Urgell d’aposta per la base, una línia de la qual també en formen part campionats com el Torneig Albert Costa i altres tornejos del calendari de la Federació Catalana de Tennis.

Creat l’any 1990, el Tennis Europe Junior Tour ha passat per diferents països europeus i ha estat durant molt de temps la plataforma escollida per al llançament de molts tennistes. El circuit es divideix en tres grups d’edat: sub 12, sub 14 i sub 16, que és el que competirà al Tennis Urgell. Entre les tres categories, a l’any s’organitzen més de 400 tornejos en una cinquantena de països, amb una participació global de més de 12.000 tennistes.

Altres novetats que et poden interessar