El Club Tennis Urgell, seu de la fase prèvia del Trofeu Conde de Godó Sub14

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell seran la seu d’una de les quatre fases prèvies de la propera edició del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó Sub 14.

Tots els jugadors i jugadores interessats en participar hauran de formalitzar la seva inscripció al portal de la Federació Catalana de Tennis (www.fctennis.cat). La competició començarà el 21 de gener i s’allargarà fins el 12 de febrer, moment en què es coneixeran els noms del guanyadors en categoria masculina i femenina que accediran a la fase final, que es disputarà al Club Tennis Barcelona-1899 en les mateixes dates que es jugarà la 70a edició del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó.

Serà el darrer dia de competició a l’Urgell quan tots i totes els i les assistents podran gaudir d’activitats per a tota la família, un clínic amb tennistes, podran veure el trofeu del torneig, seguir aprenent amb el minitennis i entrar en el sorteig d’entrades per al Godó.

 

Per la seva banda, els vuit guanyadors de les quatre seus catalanes viuran en primera persona l’experiència d’un torneig d’alta competició i conviure amb els jugadors i les jugadores professionals.

Les altres seus de la fase prèvia a Catalunya seran Club Tennis Sabadell, Club Tennis Reus Monterols i Club Tennis Girona.

Altres novetats que et poden interessar