El Campionat d’Espanya Aleví de l’Urgell ja té semifinalistes

El Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Aleví que es disputa al CT Urgell ja té servides les semifinals individuals, després d’una jornada de quarts de final en la que els favorits, encapçalats pels primers caps de sèrie, Jorge Mateo i Edurne Tortajada, han continuat petjant l’accelerador.

A la categoria masculina, les semifinals seran Jorge Mateo (1)-Daniel Martins (3) i Pablo Garrido (4)-Álvaro Monzón (6). Cal destacar que s’havien classificat per quarts de final els 8 primers caps de sèrie, de manera que els màxims favorits estaven demostrant la seva fiabilitat. Avui, però, un d’ells, Austin Feltham (2), ha dit adeu en perdre davant Álvaro Monzón (6) per 6-1 i 6-4. En canvi, no han fallat Jorge Mateo (1), guanyador per 7-5 i 6-2 contra Marc Saornil (8); Daniel Martins (3), vencedor per 6-1 i 6-2 davant Luca Barclay (7); i Pablo Garrido (4), que s’ha imposat per 7-5, 3-6 i 7-5 contra Tim Franco (5).

Pel que fa a la categoria femenina, la situació ha estat poc més o menys la mateixa, amb les quatre primeres favorites fent bons els pronòstics. Així, Edurne Tortajada (1) ha derrotat Victoria Meza (8) per 6-2 i 6-1; Lara Sebastià (3) s’ha desfet de Candela López amb un 6-2, 6-7 i 6-1; Brianna Ioana Ciocan (4) ha superat Jimena Beramendi (12) per 6-4 i 6-3; i Caterina López (2) ha eliminat Patricia Gomar (7) per 6-3 i 6-1. D’aquesta manera, les semifinals femenines seran Edurne Tortajada (1)-Lara Sebastià (3) i Brianna Ioana Ciocan (4)-Caterina López (2).

Tant les semifinals individuals de dissabte (9.30 hores) com les finals individuals de diumenge (11.00 hores) es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de la Federació Espanyola de Tenis (@RFETenis).

A més, cal destacar que tots els jugadors i jugadores que han jugat aquest divendres els quarts de final han rebut una invitació per a la propera edició del Trofeu Albert Costa-Torneig de Setmana Santa, que es disputarà a l’abril de l’any vinent.

Pel que fa a la modalitat de dobles, avui han quedat definides les dos finals, que es disputaran aquest dissabte a les 17.00 hores. A la categoria masculina, la final enfrontarà la parella Maxime Belloy-Pablo Jiménez contra Austin Feltham-Tim Franco, mentre que en noies, la final la jugaran Caterina López-Edurne Tortajada contra Patricia Gomar-Miku Matsuo.

Foto: Sergio Carmona/RFET

Altres novetats que et poden interessar