Dos lleidatans segueixen endavant al Europe Tennis Junior Tour

Maria Pardo, en individuals, i Víctor Palomar, en dobles masculins, han estat els únics representants lleidatans en avançar ronda a la tercera jornada de la prova del Tennis Europe Junior Tour que se celebra a les pistes del Club Tennis Urgell.

Començant per Maria Pardo, avui afrontava el duel davant la també lleidatana Cèlia Torrelles, un partit que estava 3-5 a favor d’aquesta quan una inoportuna lesió l’ha obligat a retirar-se, amb la qual cosa Pardo accedia a quarts de final, ronda en la que aquest dijous s’enfrontarà a la segona favorita, Carla Vázquez, en un duel corresponent als quarts de final que es jugarà no abans de les 12.00 a la pista 9. Avui Vázquez ha superat amb facilitat Olivia Poinsot per un doble 6-2.

Tampoc no han fallat la primera favorita del quadre femení, Anna Orlando, guanyadora per 6-3 i 6-0 davant Natalia Madrid, ni la tercera cap de sèrie, la italiana Alice Iozzi, vencedora per 6-0 i 6-1 enfront Alexia Paula Bastos.

Pel que fa a l’apartat masculí, l’única alegria del tennis lleidatà (i no ha estat completa, ja que ha eliminat un altre jugador de casa) l’ha signat Víctor Palomar, que fent parella amb Roberto Pérez ha superat per 7-6 i 6-4 el també lleidatà Lande Culleré, que feia parella amb Valentín González. També han caigut Daniel Fraile i Pau Mateo, per 6-2 i 6-3 davant Sergio Paulo Bustos i Mirhea Petru Stanciu. Palomar-Pérez, que són els tercers favorits, passen així a semifinals, ronda en la qual aquest dijous jugaran contra Alejandro Abella i Eric Maestre no abans de les 14.00 a la pista 1.

En individuals, però, Víctor Palomar no ha pogut seguir en competició en perdre a vuitens de final davant el que és precisament el seu company de dobles, Roberto Pérez, que és el cap de sèrie número 4 i que l’ha derrotat per 6-3 i 7-6.

Per part lleidatana també han caigut Nil Jiménez, davant Marcel Miralles per 6-4 i 6-3; Lande Culleré, enfront el cap de sèrie número 3, Guillem Campos, per 6-2 i 6-1; i Jordi González, contra Robert Watzka per 7-6 i 6-0. Dels favorits, també han accedit a quarts de final Valentín González (1), que ha batut Vlad Secara per 6-1 i 6-0, i el rus Egor Shcherbakov (2), vencedor en tres sets davant l’italià Tomasso Filippi(4-6, 7-5 i 6-4).

La jornada de dijous començarà a les 10.30 hores, com sempre amb entrada gratuïta, i inclourà els quarts de final masculins i femenins, així com les semifinals de dobles masculins. 

Altres novetats que et poden interessar