Definides les semifinals individuals i la final de dobles del Tennis Europe

La quarta jornada de la prova del Tennis Europe Junior Tour que es disputa aquesta setmana a les pistes del Club Tennis Urgell ha suposat l’adéu de la darrera representant lleidatana al quadre individual, Maria Pardo, que ha perdut davant la número 2 del torneig als quarts de final. Per contra, l’altre lleidatà supervivent, Víctor Palomar, ha passat a la final de dobles sense jugar.

Maria Pardo tenia una papereta força complicada als quarts de final davant la segona favorita, Carla Vázquez, que no ha donat opció a la lleidatana malgrat que aquesta ha donat la cara. El 6-3 i 6-2 final deixa clara la superioritat de Vázquez, que demà jugarà la semifinal davant Celia Ansón (5), que avui ha sorprès en eliminar amb un 6-4 i 6-3 la tercera cap de sèrie, l’italiana Alice Iozzi.

L’altra semifinal femenina la disputaran la primera favorita del quadre femení, Anna Orlando, davant la número 8, Alexia González. Avui Orlando ha batut Anna Cabassers amb un doble 6-3, mentre que González s’ha desfet de Sofía Fernández amb un clar 6-2 i 6-3.

Aquestes dos semifinals es disputaran a la pista 2 a partir de les 10.30 hores, com sempre amb entrada gratuïta, i en acabar (no abans de les 14.00 hores) es jugarà la final de dobles femenins, que enfrontarà les parelles 1 i 2: les espanyoles Ana Orlando i Carla Vázquez contra la italiana Alicia Iozzi i la romanesa Iana Teodora Rus.

El mateix programa, però a la pista 1, es contempla per a la competició masculina, amb especial atenció per a la final masculina, que disputaran no abans de les 14.00 hores el lleidatà Víctor Palomar i Roberto Pérez, tercers favorits, davant els quarts caps de sèrie, l’espanyol Sergio Paulo Bastos Sousa i el romanès Mihnea Petru Estanciu. Palomar i Pérez s’han classificat per a la final degut a la incompareixença per uns problemes físics d’un dels seus rivals, Eric Maestre, que acabava de jugar i perdre el seu partit d’individuals i que d’aquesta manera no ha pogut fer parella amb Alejandro Abella. Per la seva part, Bastos i Estanciu han eliminat els primers favorits, el búlgar Rosen Petrov i el croata Ryan Zuberbuehler, per 7-5 i 7-6.

En individuals, les semifinals tindran quatre protagonistes espanyols, ja que enfrontaran, d’una banda, Marcel Miralles contra Alejandro Abella (7), i de l’altra, Valentín González (1) davant Roberto Watzka. González s’ha classificat després de batre avui Eric Maestre per 6-3 i 6-3, mentre que Watzka ha deixat fora Roberto Pérez (4) amb un clar 6-2 i 6-1. Per l’altra banda del quadre, han caigut els caps de sèrie 2 i 3: Alejandro Abella ha eliminat amb un doble 6-3 el rus Egor Shcherbakov (2), mentre que Marcel Miralles ha remuntat (4-6, 6-0 i 6-1) davant el favorit número 3, Guillem Campos.

Altres novetats que et poden interessar