DAVID GALIANO-JOSEP MESTRES I NURA PADILLA-MIRIAM MORALES, CAMPIONS DE L’OPEN HEAD-CT URGELL

  • El torneig va aplegar 23 parelles sota l’organització de la Federació Catalana de Pàdel.

 

Les parelles David Galiano-Josep Mestres i Nura Padilla-Miriam Morales es van proclamar campiones masculina i femenina, respectivament, a l’Open Head-CT Urgell disputat al club lleidatà.

Començant per la 1a categoria masculina, David Galiano-Josep Mestres es van imposar a la final per 3-6, 7-5 i 6-3 davant Icar Caselles-Arnau Perostes. A les semifinals, els campions havien derrotat Óscar Estan-Carlos Capel per 6-2 i 6-1, mentre que els subcampions s’havien desfet de Raúl Galiano-Joel Balboa per 6-3 i 6-4. Pel que fa al quadre de consolació, Gerard Fontova-Xavier Fontova van derrotar a la final Alberto Martín-Miquel Prieto per 6-2 i 6-2.

A la 1a femenina, Nura Padilla-Miriam Morales van aixecar el títol en batre Alexia Cantarero-Clara López a la final per 6-1 i 6-0. A semifinals, la parella campiona havia derrotat Maria Puyer-Laia Fontova també per 6-1 i 6-0, mentre que les subcampiones havien eliminat Anna Arjo-May Cuadra per 6-0 i 6-3. A la final de consolació, Anna Arjo-May Cuadra van superar Maria Puyer-Laia Fontova per 7-6, 4-6 i 6-7.

Organitzat per Federació Catalana de Pàdel en col·laboració amb el Club Tennis Urgell i amb el suport de la Diputació de Lleida, l’Open Head-CT Urgell va comptar amb la participació de 23 parelles, 5 en la categoria femenina i 18 en la masculina.

Altres novetats que et poden interessar