Arriba, aquest cap de setmana, el Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó Sub 14

Les pistes del Tennis Urgell obren aquest dissabte una de les quatre fases prèvies de la propera edició del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó Sub 14, un torneig que enguany arriba a la seva segona edició i que referma l’aposta dels organitzadors i del club lleidatà pels joves valors del tennis català. Les altres tres seus de la fase prèvia a Catalunya són el CT Sabadell, el CT Reus Monterols i CT Girona.

Al Tennis Urgell, la primera jornada es posarà en marxa el dissabte a partir de les 15.00 hores, mentre que l’horari fixat per a la jornada del diumenge serà les 13.00 hores. El dissabte jugaran els tres representants del Tennis Urgell que estan inscrits, que són, al quadre femení, Iria Fontova –que s’enfrontarà a Júlia Palau–, i al masculí, Guillem Barrufet i Noel Corchon, que jugaran, respectivament, contra Ivan Sokiran i Gerard d’Anunciaçao. En el cas de Corchon, si guanya el seu partit de dissabte tornaria a jugar diumenge enfront Vlad Secara.

La fase prèvia del Tennis Urgell s’allargarà fins al 12 de febrer, data en què es jugaran les finals. Unes finals que tenen com a premi per als guanyadors –tant de la categoria masculina com de la femenina– la classificació per a la fase final del Barcelona Open Banc de Sabadell sub 14, que es disputarà al Club Tennis Barcelona-1899 en les mateixes dates que es jugarà la 70a edició del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó, és a dir, del 15 al 23 d’abril.

A més, durant la jornada final de la prèvia de l’Urgell se celebrarà el Family Day, una diada en la que, a més de les finals, tots els assistents podran gaudir de clínics per a joves i adults, sorteig d’entrades pel torneig ATP 500 i activitats per a tota la família.

Altres novetats que et poden interessar