Alejandro Abella-Valentín González i Anna Orlando-Carla Vázquez, finals del Tennis Europe Junior

Alejandro Abella-Valentín González i Anna Orlando-Carla Vázquez, finals del Tennis Europe Junior del Club Tennis Urgell

 

Les parelles Orlando/Vázquez i Bastos/ Stanciu, campiones en dobles

 

Després de les semifinals individuals del Tennis Europe Junior, celebrades avui al Club Tennis Urgell, Alejandro Abella-Valentín González i Anna Orlando-Carla Vázquez jugaran demà, a partir de les 10.30 hores les esperades finals.

Alejandro Abella ha estat el primer jugador en classificar-se pel partit decisiu de demà. El cap de sèrie número 7 del torneig s’ha desfet de Marcel Miralles per 6-4 i 6-0.

Més lluita s’ha pogut veure a la primera semifinal femenina. Orlando, cap de sèrie número 1, ha suat per desfer-se d’Alexia González en tres sets (6-4/3-6 i 6-3).

Un altre duel molt disputat ha estat el que ha vist al capo de sèrie número 1, Valentín González. El barcelonès ha guanyat a Robert Watzka per 7-5 i 6-1. D’aquesta manera, demà González es veurà les cares amb el mallorquí Abella a la pista central del CT Urgell.

Celia Ansón no li ha posat les coses gens fàcils a la cap de sèrie número 2, Carla Vázquez. Finalment ha estat Vázquez qui s’ha guanyat el passi a la final amb un resultat de 5-7/6-0 i 7-5-

 

En l’apartat de dobles, Víctor Palomar, darrer lleidatà en competició, no ha pogut aixecar el títol de guanyador juntament amb Roberto Pérez. Tots dos han perdut al Súper Tie Break per 4-6/6-4 i 10-8 davant Sergio Bastos i el romanés Mirhea Stanciu.

 

La parella Orlando-Vázquez no ha donat cap facilitat a la italiana Alice Iozzi i la romanesa Iana Teodora Rus en guanyar per un doble 6-3.

Altres novetats que et poden interessar