Així ha anat la primera jornada del Trofeu Albert Costa 2023

La primera jornada de competició del XXII Trofeu Albert Costa-XXXIII Torneig de Setmana va suposar l’adéu dels sis lleidatans que van entrar en joc. Víctor Bosch, Daniel Culleré, Ferran Sánchez, Astrid Roges, Ares García i Iria Fontova van caure eliminats, de manera que ara la representació lleidatana queda en mans únicament d’Álvaro García, que debutarà aquest dissabte en ser cap de sèrie número 7.

L’activitat a les pistes del Club Tennis Urgell ha començat a les 15.00 hores i ha ofert al llarg de tota la tarda una vintena de partits en els que, com no podia ser d’altra manera, l’atenció de l’afició lleidatana s’ha centrat en els seus tennistes. La sort, però, no els ha acompanyat, i han anat caient tots ells. Així, al quadre masculí, Daniel Culleré (CT Lleida) ha perdut per 6-3 i 6-2 davant Pol Mas; Víctor Bosch, del mateix club, ha cedit enfront Hugo Suárez per 6-2 i 6-1; i Ferran Sánchez ha caigut contra Marc Schulz per 6-0 i 6-2.

Al quadre femení, Iria Fontova (CT Urgell) no ha pogut amb Nayara Sanjuán, que l’ha derrotat per 6-0 i 6-1; Ares García (CT Urgell) també ha estat superada per Laia Gavaldà per 6-0 i 6-1; i i Astrid Roges (Natació Lleida) ha cedit davant Valeria Martín per 6-3 i 6-4

Aquest dissabte la jornada s’ha programat també en horari de tarda i suposarà el debut de tots els caps de sèrie, entre ells l’únic lleidatà supervivent, Álvaro García, tennis format a l’escola del CT Lleida i que juga amb llicència del RCT Barcelona. Serà una bona ocasió per veure el seu estat de forma i per gaudir, també, de l’estrena –com sempre amb entrada gratuïta– de tota la resta de favorits en els 16 duels de vuitens de final (8 partits del quadre masculí i 8 del femení. Pel diumenge a partir de les 10.00 hores del matí estan programats els enfrontaments de quarts de final, i pel dilluns les semifinals, també des de les 10.00. Les finals es disputaran el dimarts, simultàniament a partir de les 10.30 hores. 

Altres novetats que et poden interessar