ADRIÀ FRANCO, VÍCTOR PALOMAR I MARIA PARDO PASSEN A QUARTS DE FINAL DEL CATALONIA OPEN-ARA LLEIDA

La jornada de vuitens de final del Catalonia Open-Ara Lleida que se celebra al Tennis Urgell ha estat força favorable per als representants lleidatans, que han vist com només un dels quatre que hi havia en joc quedava eliminat.

Començant per les victòries, aquestes han dut la signatura de tres tennistes del CT Lleida: Víctor Palomar, Adrià Franco i Maria Pardo. Palomar, 9è cap de sèrie, ha derrotat el 6è favorit, el lituà Kristijonas Milasauskas, per 6-2 i 6-3. El seu rival a quarts de final serà l’espanyol Yago Castellanos, amb qui curiosament fa parella al quadre de dobles, on s’han classificat per a les semifinals després de derrotar per un doble 6-2 els segons favorits, els belgues Solen Aerts i Jules Dannevoye.

Adrià Franco, 12è cap de sèrie, ha superat el croata Marko Erceg (8) per 6-2 i 6-1, i ara tindrà com a rival als quarts de final l’espanyol Jaume Casas.

I al quadre gran femení, Maria Pardo, vuitena favorita, s’ha desfet de la romanesa Noemi Andreica Gordan per 6-4 i 6-1, amb la qual cosa s’enfrontarà a quarts amb l’espanyola Alba Salles.

L’única derrota lleidatana del dia l’ha patit Daniel Fraile, jugador del Natació Lleida, que ha cedit per 6-4 i 6-2 davant el cap de sèrie número 1, l’espanyol Fernando Fontán.

Tornant als dobles, les semifinals tindran un altre representant lleidatà al marge de Palomar. Es tracta de Jordi González, també del CT Lleida, que fent parella amb Jaume Casas han derrotat per 6-4 i 6-2 el suís Charlie Bazil i el lituà Kristijonas Milasauskas. Els seus rivals seran els germans Enrique i Maxi Carrascosa.

També hi haurà protagonisme femení en dobles, ja que una de les semifinals enfrontarà dos jugadores del CT Lleida con són Maria Pardo i Cèlia Torrelles amb una del Natació Lleida, Anna Noguero, que fa parella amb Stefana Secara. Pardo-Torrelles han guanyat avui als quarts de final per 6-2 i 6-2 les espanyoles Nuria Lafitte i Maria P. Orga, mentre que Noguero-Secara han eliminat per 6-3 i 7-5 l’argentina Isabel Arabarco i la romanesa Teodora Miron.

El Catalonia Open-Ara Lleida és un torneig puntuable per a la categoria sub 16 del circuit Tennis Europe Junior Tour i se celebrarà fins aquest dissabte a les pistes del CT Urgell. La jornada d’aquest dijous, amb els quarts de final individuals i les semifinals de dobles, es jugarà a partir de les 10.00 hores; divendres, les semifinals individuals es disputaran a partir de les 11.30 hores, i les finals de dobles entre les 13.00 i les 15.00 hores; i dissabte, les finals individuals tindran lloc a partir de les 10.00 hores.

Podeu consultar tots els detalls del torneig i els quadres a: https://te.tournamentsoftware.com/tournament/A3EF8648-A050-4C6E-9EAC-D9F3286F8314.

Altres novetats que et poden interessar