Activitats de Nadal a l’Urgell

El Club Tennis Urgell ha preparat per a tots els seus socis i sòcies, petits i grans, un seguit d’activitats nadalenques per tal de gaudir del caliu d’aquestes dates.

Així, per començar a ambientar el Nadal, el divendres 1 de desembre encendrem la il·luminació nadalenca al club i farem un brindis per aquestes festes.

El dissabte 16, convidem a tots els nens i nenes a fer cagar el tió, mentre que el divendres 22 tindrem una doble proposta: al matí, farem el tradicional esmorzar de la loteria mentre mirem de reüll si ens toca, i al vespre hem preparat un gran amic invisible. Un dia després, el dissabte 23, tindrem una sessió de cycling virtual amb cava i torrons.

Acabarem l’any el divendres 29 rebent la visita del Camarlenc Reial, que recollirà les cartes dels infants als Reis mentre gaudim d’una xocolata desfeta. I ja a l’any nou, concretament el divendres 5 al vespre, els Reis Mags faran acte de presència al club per repartir alegria i il·lusió.

Esperem que us portin molts regals i, sobretot, que tingueu salut, i que gaudiu de les festes i d’aquestes activitats que us hem preparat.

Altres novetats que et poden interessar