Resultats equips de tennis del cap de setmana (19-20 octubre)

Els equips de tennis del CT Urgell van viure durant el cap de setmana una nova jornada de competició en diferents fronts.

Així, a la Lliga Catalana per equips, victòries tant de l’infantil masculí de l’Urgell, que va superar per 5-0 el Sícoris, com del sènior +30 masculí, que va guanyar per 4-1 el CT Mollerussa. L’equip infantil masculí va estar format per Eudald Arnau, Mario Justribó, Gifré Calvet i Mario Martín, mentre que el sènior +30 va jugar els individuals amb Héctor Companys, Arnau Perostes, Àlex Gallego i Edgar Pérez, i el dobles amb Jaume Lluís Fontanet i Jordi Falcón.

Pel que fa a la Lliga McDonald’s per equips benjamins mixtes, el CT Urgell va cedir davant el CT Lleida per 4-1. L’equip de l’Urgell, capitanejat per Rubén Companys, va estar format per Ferran Giné, Guerau Terés, Emma de Jesús, Maria Garriga, Otger Terés, Jana Panadés, Mariona Panadés i Enric Sans.

Al marge d’aquestes competicions, també cal destacar que tant el dissabte com el diumenge es van disputar partits corresponents al 54è Campionat Social.

Altres novetats que et poden interessar