Resultats cap de setmana i molt a dir a la darrera jornada de la Lliga Bullpadel

Bona jornada en general per als equips del CT Urgell dins la Lliga Catalana Bullpadel celebrada aquesta cap de setmana.

Començant pels conjunts femenins, els tres es van endur la victòria en els seus respectius compromisos. Així, l’A va guanyar per 1-2 en la seva visita al Select Pàdel A; el B es va imposar per 3-0 contra El Pont de Suert-OC Vielha B; i el C va derrotar també per 3-0 l’Urban Sport B.

Pel que fa als equips masculins, hi va haver tres triomfs i dos derrotes. Les victòries les van signar els conjunts A, per 2-1 sobre el Padel Indoor B; l’Urgell B, per 1-2 contra el CT Lleida B; i el D, per 0-3 davant el Padel Indoor G. Les derrotes les van patir l’Urgell C, per 1-2 contra el CT Balaguer B; i l’Urgell E, per 2-1 enfront el Pàdel Gimenells B.

Quant als equips de veterans, el masculí A va guanyar per 0-3 davant el Cervera CE Mas Duran. De la mateixa manera, l’equip femení A va guanyar aquest mateix rival per tres sets a zero i són les campiones de la seva categoria.

El cap de setmana vinent es disputa la darrera jornada de la fase de clausura de la Lliga. Els equips del CT Urgell estan lluitant fins al final pels ascensos i pels seus respectius títols, amb diferents conjunts implicats. Així, el femení A necessita els 3 punts per accedir al play off pel títol. Juga a l’Urgell el divendres a les 20.30 hores. El femení B està matemàticament ascendit i jugarà el play off pel títol, mentre que el femení C ja té assegurada la permanència de forma matemàtica.

Quant als equips masculins, l’A necessita els 3 punts per accedir al play off pel títol. Juga a l’Urgell el dissabte a les 16.15 hores. El masculí B té assegurat el play off d’ascens, però necessita 1 punt per jugar el play off pel títol. Visita el Pont de Suert el diumenge a les 10.00 hores. El C necessita els 3 punts per evitar el play off de descens. Juga a l’Urgell el diumenge a les 13.00 hores. El masculí D necessita els 3 punts per accedir al play off pel títol, però depèn dels resultats dels demés. Juga a Gimenells el dissabte a les 17.30 hores. I, finalment, el masculí E és a la zona tranquil·la de la seva categoria.

Us animem a que els hi feu costat i els recolzeu durant els partits, sobretot als que juguen a casa.

Moltes gràcies pel vostre suport!!!

Altres novetats que et poden interessar