INSCRIPCIONS FINS AL 31 D’OCTUBRE PER AL RÀNQUING 2024/2025 DE TENNIS I PÀDEL

El Tennis Urgell ja té obertes les inscripcions per al Rànquing 2024/2025, competició que en aquesta edició tindrà com a patrocinador Aperitius Tafaner. En aquesta nova edició, hi haurà rànquing de pàdel, de tennis i, com a novetat, de tennis matinal. El format serà de lliguetes més un play off final.

El torneig es desenvoluparà des d’aquest 3 de novembre fins al maig vinent. La jornada de cloenda està prevista per al 31 de maig de 2025 i inclourà les finals a la tarda, un sopar i un fi de festa amb l’acte de lliurament de premis, sorteig de regals i ball. Pel que fa als premis, els guanyadors absoluts rebran un pack de cap de setmana, mentre que els de consolació rebran un sopar per a dos persones.

Les inscripcions romandran obertes fins al 31 d’octubre i es poden formalitzar a la recepció del club a un preu de 18 euros per persona, tot i que hi ha un preu especial de 25 euros per a tennis més pàdel. Tots els participants rebran com a detall una samarreta personalitzada amb el nom del jugador/a.

Altres novetats que et poden interessar