EL DIA DE LA SÒCIA I DEL SOCI OMPLE D’ACTIVITATS EL CLUB TENNIS URGELL

  • Tennis, pàdel, pilates i un dinar popular han estat els protagonistes de la jornada, en què a més s’han lliurat plaques commemoratives a onze sòcies i socis.

El Dia de la Sòcia i del Soci va omplir aquest diumenge d’activitats les instal·lacions del Club Tennis Urgell, en una jornada que ja és tota una tradició al calendari anual d’esdeveniments de l’entitat.

Durant el matí, es va poder gaudir d’un ‘rei de la pista’ per a adults tant en pàdel com en tennis, mentre que els infants també es van poder exercitar en aquests dos esports amb un seguit de jocs a càrrec de Slam. A més, Head va oferir un test de pales i de raquetes per gentilesa de Head, mentre que Alícia Carrillo va dirigir una masterclass de pilates.

En acabar, es va procedir a fer el lliurament de plaques commemoratives a les sòcies i als socis que enguany compleixen quaranta anys de pertinença al club. Les onze persones distingides van ser M. Dolores Piñol, Charo Macías, Asun Pulido, Yolanda Jiménez, Tonyo Rubio, Ignasi Vinós, Carlos Miranda, Laura Torguet, M. Ángeles Mestres, Francisco Turmo i Isabel Urgelés. Aquest acte va donar pas a un vermut amb l’actuació de Ramon Pelay i a un dinar popular la sobretaula del qual també va ser amenitzada per aquest músic.

Oscar Villaverde, president del club, va destacar en el seu parlament que aquest Dia de la Sòcia i del Soci “conté l’esperit d’allò que ha de ser un club social i esportiu”, i que les plaques que es van lliurar són “el millor homenatge que podem fer a aquesta essència”, perquè fan palès “l’orgull pel nostre passat, la vitalitat del nostre present i la il·lusió pel nostre futur”.

Altres novetats que et poden interessar