Totes les activitats del Dia de la Sòcia i el Soci a l’Urgell

El Tennis Urgell ja té a punt tots dels detalls de cara al Dia de la Sòcia i del Soci, una jornada que se celebrarà el diumenge 6 d’octubre i que, com és habitual, oferirà un bon grapat d’activitats lúdiques i esportives.

Així, a primera hora del matí es farà un ‘rei de la pista’ per a adults tant en pàdel com en tennis, així com jocs per als infants en aquests dos esports a càrrec de Slam. També es podrà gaudir d’un test de pales i raquetes per gentilesa de Head. A mig matí serà el torn per a una masterclass de pilates a càrrec d’Alícia Carrillo.

Cap al migdia serà el moment de l’acte institucional, amb un parlament del president, Oscar Villaverde, i el lliurament de plaques commemoratives a les sòcies i als socis, que donarà pas a un vermut popular amb l’actuació de Ramon Pelay. Acte seguit, se celebrarà un dinar popular que acabarà amb els cafès i digestius a la terrassa amenitzats novament per Ramon Pelay.

Cal destacar que, per apuntar-se a les activitats esportives, s’haurà de fer a la recepció del club amb una prèvia donació d’aliments no moridors que es recaptaran en favor de les persones més necessitades. Per al vermut i per al dinar, també caldrà inscriure’s a la recepció, en aquest darrer cas a un preu de 17 euros.

 

 

Altres novetats que et poden interessar